Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات گفت: در سه سال آینده به ۲۰ میلیون خانوار دسترسی ثابت مبتنی بر فیبرنوری تخصیص داده می‌شود.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام شرکت مخابرات ایران، عباسی شاهکوه با حضور در نمایشگاه تلکام ۲۰۲۱، در مراسم عقد تفاهم نامه همکاری بین شرکت مخابرات ایران با شرکت خدمات مخابراتی ارگ جدید، به برنامه‌های توسعه‌ای دولت سیزدهم در حوزه ارتباطات ثابت کشور اشاره کرد و گفت: با اجرای این برنامه ها، در سه سال آینده به ۲۰ میلیون خانوار دسترسی ثابت مبتنی بر فیبرنوری تخصیص داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: بخش بزرگی از تولیدات فیبرنوری و تجهیزاتی مانند مودم که باید داخلی شود، پیش از این از خارج وارد می‌شد و بسیار خرسندم که امروز شاهد این هستم که ما توانایی تولید و ساخت این تجهیزات را در داخل داریم؛ و این تفاهم نامه از اولین هاست.

وی افزود: نقش شرکت مخابرات ایران این است که با دادن دسترسی داکت‌ها و کانال‌ها به اپراتور‌های دیگر، آن‌ها را توانمند کنند و این کار ملی بزرگ با سرعت خوبی به نتیجه برسد.

عباسی شاهکوه، تاکید کرد: با امضای این تفاهم نامه، توسعه در شبکه ارتباطات ثابت بیشتر و فشار از شبکه سیار کشور برداشته می‌شود و از سوی دیگر تولید داخل نیز رونق بیشتری خواهد گرفت.

در ادامه، مهندس سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: در سه سال آینده تحولات خوبی در عرصه ارتباطات در حال رخ دادن است؛ لازمه این تحول هماهنگی تمامی بازیگران صنعت ارتباطات از سیاستگذاری تا اجرا و تولید است.

وی افزود: همه ما باید درنظر داشته باشیم که زمانی که صحبت از توسعه شبکه ارتباطات ثابت کشورمی شود، این توسعه باید در تمامی لایه‌های شبکه رخ دهد.

مهندس سلطانی اظهار داشت: اتفاقی که امروز در نمایشگاه می‌افتد درراستای همکاری و حمایت شرکت مخابرات ایران از تولید کنندگان کشورمان است. ما باید حامی تولید کنندگان باشیم و شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

وی افزود: مردم برای دسترسی به باند پهن و سرعت مناسب نیاز به انواع مودم‌ها دارند، که شرکت ارگ جدید از سالیان گذشته این سرمایه گذاری را انجام داده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: تفاهم نامه حاضر در خصوص تولید انواع مودم بخصوص در شبکه ارتباطات ثابت با شرکت ارگ جدید به امضا می‌رسد؛ و این نوید را می‌دهد که شرکت مخابرات ایران برای اینده مشتریان خود را راضی نگه دارد و توسعه شبکه را بر همان هدف و سیاستی که وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات دارد؛ پیش برد.

در ادامه مراسم، تفاهم نامه همکاری مابین شرکت مخابرات ایران و شرکت خدمات مخابراتی ارگ جدید با حضور مهندس صادق عباسی شاه کوه، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و مهندس میراسماعیلی، مدیرعامل شرکت خدمات مخابراتی ارگ جدید در محل غرفه شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام ۲۰۲۱، منقعد شد.

در این جلسه مقرر شد که ۶۰۰ هزار مودم مبتنی بر فناوری VDSL و GPON تولید و در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: تعرفه‌های اینترنت تا پایان امسال گران نمی‌شود

انتهای پیام/

برچسب ها: اینترنت ثابت فیبر نوری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینترنت ثابت فیبر نوری شرکت مخابرات ایران ارتباطات ثابت مدیرعامل شرکت تفاهم نامه ارگ جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۵۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت اینترنت باید روز به روز افزایش یابد

رئیس جمهور گفت: افزایش سرعت اینترنت و توسعه فیبر نوری در اولویت این دولت قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی امروز _ پنج شنبه بیستم اردیبهشت_ در مراسم افتتاح پروژه فیبر نوری قم اظهار کرد: استان قم مهد علم و دانش و تولید محتوا است و برای این استان زیرساخت‌های لازم در حوزه اینترنت، مسئله‌ای حیاتی است.

وی افزود: مؤسسات تحقیقاتی و علمی فعال در شهر قم و حوزه علمیه این شهر که به صورت مستمر در حال فعالیت هستند، برای انتقال مفاهیم شیعی به جهان قطب بسیار مهمی محسوب می‌شوند.

رئیس جمهور به نقش اینترنت در زندگی روزمره مردم اشاره کرد و گفت: امروز بسیاری از کسب و کارها بر بستر اینترنت صورت گرفته و این مسئله زوایای مختلف زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است.

آیت الله رئیسی با اشاره به اهتمام دولت برای افزایش سرعت اینترنت اظهار داشت: توسعه فیبر نوری و افزایش سرعت اینترنت در تمام کشور مد نظر است اما شهر قم به این دلیل که مهد تولید علم است، در این حوزه نیازمند توجه بیشتر است.

به عقیده وی سرعت اینترنت در تمام کشور ممکن است مسئله‌ای رفاهی باشد اما در قم افتتاح پروژه فیبر نوری یک اقدام فرهنگی است که باید تقویت شود.

رئیس جمهور اضافه کرد: به وزیر ارتباطات گفته‌ایم که باید سرعت اینترنت روز به روز افزایش یابد، شبکه اینترنت باید سرعت داشته باشد و نباید امور مردم برای این موضوع و کسب و کارها مختل شود.

پروژه فیبر نوری قم از جمله پروژه‌های دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان قم است که با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی اجرا شده و ۴۳۵ هزار نفر از خانواده‌های قمی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

برای اجرای پروژه بزرگ فیبر نوری استان قم افزون بر ۳۴۰ کیلومتر حفاری و دکل گذاری طی ۱۸۰ روز عملیات عمرانی به اجرا درآمده‌است.

با اجرای این پروژه یک سوم جمعیت شهر قم تحت پوشش فیبر نوری برای استفاده بهتر و پرسرعت‌تر از اینترنت قرار گرفته‌اند.

کد خبر 751921

دیگر خبرها

  • فیلم| اولویت افزایش سرعت اینترنت در دولت سیزدهم
  • رئیسی: قم مهد علم و دانش است و در تولید محتوا بسیار نقش آفرین است
  • ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است
  • رئیس جمهور پروژه فیبر نوری استان قم را افتتاح کرد
  • سرعت اینترنت باید روز به روز افزایش یابد
  • وزیر ارتباطات رئیسی قرار است اینترنت را به «سرعت نور» برساند!
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت